Menu
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 57,00
Begin
This cursus is currently closed

Welkom bij online training ‘Rokken’, speciaal ontworpen voor zowel beginnende als ervaren naaisters, waarin ik je stap voor stap leer om verschillende rokken te maken 100% op je eigen maten.

Of je nu een beginnende naaister bent of een ervaren naaister die op zoek de techniek achter patronen, deze training is voor jou. Ik neem je mee in mijn wereld van creativiteit en vakmanschap, zonder dat je enige voorkennis van patroontekenen nodig hebt, maar ga er wel vanuit dat je zelf al weet hoe een naaimachine werkt. Ik leer je een speciaal door mij ontwikkelde tekenmethode zonder complexe wiskundige berekeningen.

Leer hoe je nauwkeurige maten meet en deze vertaalt naar een op maat gemaakt patroon. Stap voor stap begeleiden ik je door het proces van tekenen, laat ik je zien hoe je jouw creatie in elkaar zet, met eenvoudige en duidelijke instructies zodat je moeiteloos je eigen rokken kunt realiseren.

Ik beloof je de voldoening van het dragen van een kledingstuk dat volledig op maat is gemaakt en dat je met trots zelf hebt gecreëerd.

Dus waar wacht je nog op? Lets Go!!
En heel veel plezier.