1.0 Hoi, leuk dat je er bent! | 7.14 min

Wat superleuk dat jij deelneemt aan het online Leslokaal ‘Jurk in 1 dag’ en wilt leren heel veel verschillende jurken te maken.

In dit leslokaal neem ik je mee in de wondere wereld van de jurken.

Alleen al in de basis leer ik je stap voor stap 27 verschillende jurken te tekenen en naaien. Waarna we langzaamaan gaan uitbreiden naar meer en uitdagendere varianten.

Fotografie: Nicole den Harder

Naai je eigen jurk in 1 dag!

Vijf uurtjes. Langer hoeft het in eerste instantie niet te duren. 300 minuten en … je kunt shinen in je zelfgemaakte jurk! Een creatie die jou op het lijf is geschreven, doordat je het patroon op jouw eigen maten tekent. Waarna je er op je gemak nog een stuk of tien in steeds een ander stofje en met een kleine wijziging kunt maken. Zo kun je met deze methode elke 2 weken dus een nieuwe jurk dragen. In dit Leslokaal ‘Naai je eigen jurk in 1 dag’ maak ik je wegwijs in de wondere wereld van instant succes.

Zo is dit leslokaal geschikt voor zowel de beginner, maar ook de gevorderde naaister. Ik geef je zowel snelle en simpele oplossingen, maar zit je hier ook goed als je het naadje van de kous wilt weten. Het enige wat ik op dit moment van je vraag is dat je met een naaimachine overweg kunt. Heb jij er al net zoveel zin in als ik?

Succes en heel veel plezier!!

Nog even wat huishoudelijke mededelingen:

TIP 1:

Schrijf je wachtwoord eventjes ergens op of gebruik een wachtwoordkluis, zodat je ook na een paar maanden nog eenvoudig je Leslokaal kunt bezoeken! Je hebt een 3 mnd toegang tot het leslokaal. Waarna je eenvoudig je toegang tot het lokaal kunt verlengen. *1

TIP 2:

Kijk en lees eerst even heel module 1 door, zodat het duidelijk is hoe het Leslokaal in elkaar zit en waar je alle informatie kunt vinden. Vergeet jezelf ook niet even aan te melden bij de Facebookgroep waar je onbeperkt je vragen kunt stellen.


*1 Zolang als de cursus online staat. Voorlopig heeft deze cursus nog geen stopdatum. Dit kan in de toekomst veranderen, maar dan ontvang je ruim van te voren een mail van mij hierover!
Benodigde materialen

Maatnemen:
- Centimeter

Patroontekenen: 
- Patroonpapier
- Potlood
- 4 kleuren pen
- Gum
- Geo driehoek
- Naaistershaak
- Centimeter
- Papierschaar 

Naaien:
- Spelden
- Geo driehoek
- Krijt
- Stofschaar
- Garens
- Stoffen
- Naalden
- Eventueel tweelingnaald
- Naaimachine
- Eventueel lockmachine

 

Ontbreken er nog materialen in je assortiment, neem dan even een kijkje in mijn webshop.