6.0 Show it to me :)

WOW, wat tof!! Je hebt de volledige training over de raglanmouwen doorlopen. Dit betekend dat raglanmouwen voor jou geen geheim meer zijn en je nu lekker aan de slag kunt met het maken van kledingstukken met raglanmouwen. Of misschien heb je dat al gewoon tussendoor gedaan.

Nu je dit punt hebt bereikt ga ik er vanuit dat het je gelukt is om met mijn lesmateriaal een raglanmouw te tekenen. Wees vooral niet te kritisch voor jezelf, maar geniet van je zelf getekende en gemaakt resultaten. Draag ze met trots. 

Show it to me!

Ik begin….. hiernaast zie je een voorbeeld van een cursist die je is voorgegaan. Misschien moet je een beetje speuren om het te zien, maar de mouw zit er echt. Dubbelklik anders om wat dichterbij te kijken 😉

Natuurlijk ben ik mega nieuwsgierig hoe jouw creaties er nu uitzien?? Wil je ze met me delen via de resultaten pagina?

Mag ik je nog wat vragen?

Hoe is de training raglanmouwen je bevallen? Was de uitleg duidelijk genoeg voor je? Zijn de vragen die je had beantwoord? Hopelijk heb je nu genoeg kennis en vertrouwen opgedaan zodat je nu zelf aan de slag durft te gaan.

Ik ben dan ook erg benieuwd wat je anderen zou vertellen of hebt verteld over hoe je de training raglanmouwen hebt ervaren? Jouw mening is namelijk belangrijk voor mij. Onder andere om er achter te komen of er nog dingen zijn die ik kan verbeteren? Of misschien ben ik wel iets essentieels vergeten.

Maar vooral ook om anderen te enthousiasmeren om eenzelfde soort Online Training te bestellen. Er is namelijk geen beter reclamemiddel dan een positieve ervaring van een andere cursist. De herkenning dat je niet de enige bent die hier naar op zoek is.

Mag ik je daarom 30 seconden van je tijd vragen voor het schrijven van een review over de door jou gevolgde training? En natuurlijk vind ik het ook leuk om je behaalde resultaten te zien.