Naailessen

voor Beginners

JE VERVAARDIGD EEN UNIEK KLEDINGSTUK, WAT JE VOLLEDIG AAN JE EIGEN WENSEN KUNT AANPASSEN.

Je hebt hem geerfd van een familielid, gekregen van je moeder, of je bent geinspireerd geraakt door alle leuke projecten die ermee zijn gemaakt en die je voorbij ziet komen via de socials.

De naaimachine! Maar hoe werkt hij nu eigenlijk echt en wat zijn de tips en trics die het omgaan met een naaimachine gemakkelijker maken. Vroeger was dit een onderdeel van je opvoeding, maar regelmatig hoor ik de zin ‘ik kan nog niet eens een knoop aannaaien’. 

Is dat bij jou het geval, dan is deze online cursus Naailes voor beginners geschikt voor jou!

naai-en (naaide, heeft genaaid)
1) met naald en draad vastmaken of de delen aan elkaar bevestigen: een scheur naaien
2) door naaien iets vervaardigen: jurkjes naaien

Wat gaan we doen?

Ik leer je door een stap voor stap met uitleg in video’s hoe je naaimachine werkt, hoe je kleine projecten maakt, hoe je patronen overneemt uit een blad en wat de slimste volgorde van naaien is. 

Dit is wat je krijgt:

stap voor stap video's

Duidelijke stap voor stap uitleg | 11 hoofdstukken | met ondertitelde video's | 120 minuten aan video

Downloadbaar templates

Vraag en antwoord sessies

Loop je tijdens de lessen tegen vragen aan dan kun je aanschuiven bij de maandelijkse digitale vraag en antwoordsessies. Hier geef ik antwoord op je vragen en help ik je weer op weg. Kun je er op het betreffende tijdstip niet bij zijn, dan kun je de vraag en antwoord sessie gewoon terugkijken.

Veel gestelde vragen:

Iedereen begint een cursus of workshop met een bepaalde verwachting. Door de dingen die we weten of denken te weten en door berichten van anderen. Maar je weet eigenlijk nooit 100% zeker wat je kan verwachten. Daarom vind je onderstaand alvast de meest gestelde vragen over de cursus. 

Nee, absoluut niet. Daar is juist deze cursus voor bedoeld.  En je hoeft nog helemaal niets te weten. Stap voor stap leg ik je in deze cursus uit hoe, wat, waar en wanneer. En we beginnen bij de basis met wat heb je nodig, hoe rijg je je naaimachine in enz. 

Smaken verschillen en ik kan natuurlijk niet in iemand zijn portemonnee kijken. De ene persoon zweert bij het ene merk en de andere persoon bij het andere. Er zijn verschillende bekende merken welke goed zijn. 

Wel wil ik je adviseren geen 100 euro naaimachine aan te schaffen, maar liever door te sparen voor een iets kwalitatiever model. Wil je nog geen machine kopen voor deze cursus, kijk dan of je van iemand een naaimachine kan lenen. 

Je krijgt een jaar  toegang tot de cursus Naailes voor beginners. Na dit jaar is er een mogelijkheid tot verlengen van je toegang. Het is namelijk niet mijn bedoeling je achter je vodden aan te zitten, maar ik wil je wel graag aanzetten tot actie! Een deadline helpt daarbij 😉

Je krijgt een jaar  toegang tot de cursus Naailes voor beginners. Na dit jaar is er een mogelijkheid tot verlengen van je toegang. Het is namelijk niet mijn bedoeling je achter je vodden aan te zitten, maar ik wil je wel graag aanzetten tot actie! Een deadline helpt daarbij 😉

Middels het doen van je aankoop betaal je de eerste termijn van je cursus.

Door deze aankoop , ga je akkoord met een betaling van 10 x het genoemde bedrag. Hiervoor ontvang je maandelijks per de 1ste van de maand een factuur. 

Het niet volgen van de cursus heeft geen invloed op de betalingsverplichting. Indien niet aan de betalingsverplichting wordt voldaan, behoud Any Dress het recht de toegang tot de cursus te beëindigen. 

Wil je het cursusgeld liever in 1 keer voldoen? Stuur me dan even een bericht op training@anydress.nl

testimonial

5/5

Na de cursus ben je in staat om:

✅ met je naaimachine om te gaan
✅ een kussensloop te naaien
een tas te naaien 
je maten te meten en te bepalen welke maat je gaat gebruiken
✅ een patroon over te nemen uit een naaiblad
✅ je overgenomen patronen nat e meten
veel voorkomende fouten te voorkomen
✅ de juiste volgorde van naaien te gebruiken
✅  een eenvoudig eigen kledingstuk te naaien