Naailessen

voor Beginners

Online Naailes voor Beginners:

Leer Naaien met vertrouwen!

Je hebt hem geërfd van een familielid, gekregen van je moeder, of je bent geïnspireerd geraakt door alle leuke projecten die met hem worden gemaakt en die je voorbij ziet komen via social media. De naaimachine!

Maar hoe werkt hij nu eigenlijk echt en wat zijn de tips en trucs die het omgaan met een naaimachine gemakkelijker maken? Vroeger was dit een onderdeel van je opvoeding, maar regelmatig hoor ik de zin ‘ik kan nog niet eens een knoop aannaaien’. Is dat bij jou ook het geval, dan is deze online cursus Naailes voor Beginners geschikt voor jou!

Ontdek hoe je jouw naaimachine vol vertrouwen kunt bedienen en kleine projecten kunt maken met duidelijke stap-voor-stap uitleg in video’s.

Cassandra
Cassandra (geverifieerde eigenaar)
Lees verder
Een hele fijne, lieve, enthousiaste juf die met je meedenkt.
Elise
Elise (geverifieerde eigenaar)
Lees verder
Stap voor stap, in je eigen tempo, je eigen creaties uit je handen laten komen. Linda en haar collega’s staan voor je klaar!
Kitty
Kitty(Geverifieerd Eigenaar)
Lees verder
Een half jaar geleden begonnen met naailessen bij Any Dress en inmiddels al zoveel geleerd! Je kunt aan je eigen projecten werken en krijgt de nodige hulp tijdens de lessen. Ook krijg je tips en trucs voor thuis mee, zodat je gewoon weer verder kunt.
Previous
Next

Genoeg van onhandigheid?

Heb je genoeg van het gevoel van onhandigheid wanneer je naar een naaimachine kijkt? Ben je klaar om die stap te zetten en te leren hoe je met zelfvertrouwen aan de slag kunt? Mijn online Naailessen voor Beginners is speciaal ontwikkeld om jou te helpen de basisvaardigheden van het naaien onder de knie te krijgen.

Ontdek online naailes voor beginners

Met mijn stap-voor-stap video’s leer ik je hoe je de naaimachine bedient, hoe je eenvoudige projecten maakt, hoe je patronen overneemt uit tijdschriften en wat de slimste volgorde van naaien is. Dit alles met heldere uitleg en ondertitelde video’s.

Wat krijg je?

Duidelijke stap-voor-stap uitleg in 11 hoofdstukken

Ondertitelde video's voor gemakkelijk begrip

Meer dan 120 minuten aan instructievideo's

Downloadbare templates voor projecten

Een half jaar toegang tot de online training Naailes voor beginners

Maandelijkse digitale vraag-en-antwoordsessies voor persoonlijke hulp

Met mijn online naailes voor beginners ben jij klaar om een basis te leggen voor je naaiskills en zelfverzekerd aan de slag te gaan met je eigen creaties.

Voor wie is deze training?

De online Naailes voor Beginners is perfect voor jou als:

 • Je nog nooit eerder achter een naaimachine hebt gezeten
 • Je verlangt naar de vaardigheid om zelf projecten te naaien
 • Je op zoek bent naar heldere en gedetailleerde instructie
 • Je graag in je eigen tempo wilt leren, waar en wanneer je wilt.

Tijdsinvestering:
Je kunt de training op je eigen tempo volgen, maar het is wel slim om per 1 a 2 weken een sessie van 1-2 uur aan de training te besteden, zodat je volledig kunt profiteren van de instructies en oefeningen. En je daarmee langzaamaan je vaardigheden vergroot.

Linda

Cursusoverzicht:

 • Module 1: Welkom
 • Module 2: Welke naaibenodigdheden heb je in de basis nodig
 • Module 3: Kennismaking met de naaimachine & basissteken en -technieken
 • Module 4 & 5 : Eenvoudige projecten maken
 • Module 6: Maten meten
 • Module 7: Patronen begrijpen en gebruiken
 • Module 8: Nameten van je overgenomen patronen
 • Module 9: Een start maken aan je eerste echte kledingstuk
 • Module 10: De juiste werkvolgorde

Bonussen:

 • Toegang tot maandelijkse digitale vraag-en-antwoordsessies
 • Downloadbare templates voor diverse projecten

Even voorstellen:

Van desk naar coupeuse
In 3-MAVO wist ik het al. Ik ging naar de Modevakschool. Niemand die mij ging tegenhouden. Zo geschiedde. Helaas kwam ik niet ver, toen ik de MBO voor Mode verliet was de modewereld nog alles behalve wat het nu is.

Ik schoolde mezelf om naar telefoniste, administratief medewerkster en uiteindelijk zelf tot directie secretaresse. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Via diverse omwegen ontstond mijn eigen modevakschool.

Verschillende lichaamsvormen en stijlen
Gedurende de jaren heb ik dan ook, zelfs al was ik al coupeuse, heel wat bijgeleerd. Bijvoorbeeld in de digitale wereld. 

Hierdoor werd mijn interesse groter in het verkennen van mogelijkheden naar lesgeven op een andere manier. Zoals online lessen en daaruit is mijn training Naailes voor Beginners ontstaan. 

Linda naaimachine

Veel gestelde vragen:

Iedereen begint een cursus of workshop met een bepaalde verwachting. Door de dingen die we weten of denken te weten en door berichten van anderen. Maar je weet eigenlijk nooit 100% zeker wat je kan verwachten. Daarom vind je onderstaand alvast de meest gestelde vragen over de cursus. 

Nee, absoluut niet. Daar is juist deze cursus voor bedoeld.  En je hoeft nog helemaal niets te weten. Stap voor stap leg ik je in deze cursus uit hoe, wat, waar en wanneer. En we beginnen bij de basis met wat heb je nodig, hoe rijg je je naaimachine in enz. 

Smaken verschillen en ik kan natuurlijk niet in iemand zijn portemonnee kijken. De ene persoon zweert bij het ene merk en de andere persoon bij het andere. Er zijn verschillende bekende merken welke goed zijn. 

Wel wil ik je adviseren geen 100 euro naaimachine aan te schaffen, maar liever door te sparen voor een iets kwalitatiever model. Wil je nog geen machine kopen voor deze cursus, kijk dan of je van iemand een naaimachine kan lenen. 

Je krijgt 6 mnd toegang tot de cursus Naailes voor beginners. Na dit half jaar is er een mogelijkheid tot verlengen van je toegang. Het is namelijk niet mijn bedoeling je achter je vodden aan te zitten, maar ik wil je wel graag aanzetten tot actie! Een deadline helpt daarbij 😉

Je krijgt een jaar  toegang tot de cursus Naailes voor beginners. Na dit jaar is er een mogelijkheid tot verlengen van je toegang. Het is namelijk niet mijn bedoeling je achter je vodden aan te zitten, maar ik wil je wel graag aanzetten tot actie! Een deadline helpt daarbij 😉

Middels het doen van je aankoop betaal je de eerste termijn van je cursus.

Door deze aankoop , ga je akkoord met een betaling van 10 x het genoemde bedrag. Hiervoor ontvang je maandelijks per de 1ste van de maand een factuur. 

Het niet volgen van de cursus heeft geen invloed op de betalingsverplichting. Indien niet aan de betalingsverplichting wordt voldaan, behoud Any Dress het recht de toegang tot de cursus te beëindigen. 

Wil je het cursusgeld liever in 1 keer voldoen? Stuur me dan even een bericht op training@anydress.nl

Meld je NU aan voor de online Naailes voor Beginners

Klaar om met vertrouwen te leren naaien en je eigen projecten te creëren? Meld je vandaag nog aan voor de online Naailes voor Beginners en begin jouw reis naar het leren naaien. Ontdek het plezier van zelf kleding maken en laat je inspireren door de wereld van naaien!

Waar wacht je nog op? Doe mee en zet de eerste stap richting naar jouw naaiskills.