Over het team

Van garage naar doorgroeiend bedrijf

Ondernemen doe je niet alleen, dat is het afgelopen jaren wel gebleken. Daarom wil ik jullie even voorstellen aan de dames die mij helpen met het creëren van content, met het naaien van modellen, en het geven van lessen en workshops.

All-round medewerkster en lerares Jamie-Lee

Jamie-Lee, bij velen bekend als de voormalige stagiaire. Maar sinds 2018 vormt Jamie-Lee een zeer waardevolle aanwinst van het bedrijf.

Inmiddels heeft zij haar opleiding Specialist ‘Mode Maatkleding’ niveau 4 Cum Laude afgerond. En volgt zij een opleiding aan het AMFI richting Business en Development en specialiseert zich in haar vrij tijd in CLO3D.

Naast haar opleiding draagt zij nog steeds bij aan de groei van Any Dress door het het vormgeven van de patroonteken lesboeken in InDesign, het ontwikkelen van online cursussen, het lesgeven in haar eigen ontwikkelde ‘Lockworkshop’ en middels alle andere hand en span diensten die ze verricht.

Al round medewerkster en lerares Jamie-Lee
Lerares Cassandra

Lerares Cassandra

Cassandra, onze Lingerie Expert. Cassandra heeft haar eigen bedrijf genaamd Lijfgoed, waarin zij je leert om je eigen onder mode, lingerie en badkleding te maken. Zij combineert dit met het delen van haar uitgebreide kennis om andere ontwerpers, designers of creatieven van begin tot eind te begeleiden bij het maken van ontwerpen, monstermodellen, collecties en patronen.

Inmiddels is haar bedrijf uitgegroeid met HCH Modevakopleidingen. Met de cursussen en opleidingen van de HCH Modevakschool leer je op een eenvoudige en prettige wijze het tekenen en naaien van allerlei kleding. De kleding die jij wilt maken.

Binnen Any Dress fungeert zij als coach, luisterend oor, sparringpartner en vriendin.

Medewerkster Digitaal Wendy

Ook Wendy is een oud stagiaire van Any Dress en versterkt sinds zomer ’21 ons team. Zo is zij hoofd webshop, wat inhoud dat ze er zorg voor draagt dat alle producten welke verkrijgbaar zijn bij Any Dress in onze webwinkel komen te staan.

Maakt en plant zij content voor onze social media pagina’s. En helpt zij met het verder ontwikkelen van onze online leeromgeving middels het ondertitelen van opgenomen video’s.

Medewerkster Digitaal Wendy