Sew Along

Rokken

“Een fijne rok die je elke dag zou willen dragen.” Wie wil dat nu niet?

Voor de één is dat gemakkelijker dan voor de ander. 

De ene rok is te kort, de andere te lang en weer eentje te strak. Vervelend om na veel naaiwerk er achter te komen dat een project tóch niet helemaal goed past.

Daar hebben wij bij Any Dress een oplossing voor gevonden; namelijk de workshop ‘maak je eigen rok’. Hoe fijn is het om snel een patroon te tekenen op jouw eigen maten zodat je zeker weet dat je rokt past?

Tijdens deze online Sew Along, leer ik je een rechte rok of kokerrok, een gerende rok of een cirkel rok te tekenen en  naaien.

Ook de lengtes kun je volledig aan je eigen wensen aanpassen. 

Na het tekenen van je patroon leer ik je ook via stap voor stap video’s  je eigen tricot rok in elkaar te naaien. Hoe leuk is dat?

 

rok (de; m; meervoud: rokken)
1) kledingstuk voor vrouwen dat de benedenhelft van het lichaam bedekt

Wat gaan we doen?

Ik leer je door een stap voor stap met uitleg in video’s het nemen van je maten om een rok patroon volledig op je eigen maten te kunnen tekenen. En in elkaar naaien van jouw unieke rok (ken).

Dit is wat je krijgt:

stap voor stap video's

Duidelijke stap voor stap uitleg | 6 hoofdstukken | met ondertitelde video's en 55 minuten aan video .

3 varianten

Naast de recht of kokerrok, bespreken we ook de gerende en cirkelrok.

Inclusief 9 tips

Voor een goede voorbereiding.

vragen stellen via de mail

Loop je onverhoopt tijdens het volgen van de Sew Along Rokken teken vragen aan, dan kan je gewoon een mailtje sturen naar training@anydress.nl en help ik je weer op weg.

Veel gestelde vragen:

Iedereen begint een cursus of workshop met een bepaalde verwachting. Door de dingen die we weten of denken te weten en door berichten van anderen. Maar je weet eigenlijk nooit 100% zeker wat je kan verwachten. Daarom vind je onderstaand alvast de meest gestelde vragen over de cursus. 

Als je nog niet weet hoe je met een naaimachine om moet gaan, dan zal er hier en daar wat informatie ontbreken en raad ik je eigenlijk aan om eerst de cursus ‘Naailes voor Beginners’ te volgen.

Weet je wel hoe je naaimachine werkt, maar heb je nog niet veel ervaring. Dan kun je deze workshop prima volgen. Daarvoor is de stap voor stap uitleg namelijk bedoeld. 

De workshop kan op elke naaimachine genaaid worden. Je hebt namelijk maar 2 steeksoorten nodig. De flauwe zigzag en de stikkende zigzag.

De getekende patronen kunnen ALLEEN gebruikt worden op rekbare stoffen! Voor niet rekbare stoffen zijn deze patronen niet geschikt. 

Je krijgt een half jaar  toegang tot de Sew Along. Na dit  half jaar is er een mogelijkheid tot verlengen van je toegang. Het is namelijk niet mijn bedoeling je achter je vodden aan te zitten, maar ik wil je wel graag aanzetten tot actie! Een deadline helpt daarbij 😉

Middels het doen van je aankoop betaal je het volledige cursusbedrag in 1 keer. 

testimonial

5/5

Na de sew along ben je in staat om:

✅ maten te meten
✅ een patroon te tekenen op je eigen maten
✅ een rechte – of kokerrok te tekenen
✅ een gerende rok te tekenen 
een cirkelrok te tekenen
✅ de genoemd rokken te naaien 
✅ rekbare stoffen te verwerken
✅ een tweelingnaald te werken
je goed voor te bereiden op je projecten