5.0 Combineren van horizontale en verticale deelnaden

In de twee voorgaande hoofdstukken heb je gezien hoe snel ik je nieuwe modellen jurken heb kunnen laten zien. En zelfs nu heb ik nog niet eens alle mogelijkheden gebruikt. Want bij de horizontale deelnaden heb ik je 4 verschillende deelnaad varianten gegeven op 5 verschillende modellen.

De modellen die ik heb gebruikt komen uit de basismodule van het ‘Leslokaal Jurk in 1 dag’. In deze basismodule leer ik je 27 verschillende modellen jurken te maken. Combineer dit met de 4 horizontale deelnaden en je hebt 108 verschillende varianten. En dat alleen nog maar door het spelen met deelnaden. Het spelen met de verschillende stoffen is hierin nog niet eens meegenomen, net als de eventuele varianten die je in andere modules nog hebt geleerd.

Bij de verticale deelnaden heb ik gebruik gemaakt van 1 model jurk uit de basismodule Jurk in 1 dag. Ik heb 5 verschillende verticale deelnaden voor je getekend. Als je deze dus combineert met de 27 verschillende modellen dan geeft dat je in totaal 135 mogelijkheden. En ook hier heb ik het spelen met de verschillende stoffen en andere modellen uit andere modules nog niet meegenomen.

Om de keuzestress 😉nog wat groter te maken, kun je de horizotale en verticale deelnaden ook  nog met elkaar combineren. Deze ga ik niet allemaal voor je uittekenen omdat ik er vanuit ga dat je naar aanleiding van de vorige voorbeelden nu zelf lekker aan de slag kan met puzzelen richting de jurk van jouw wensen.

Alle besproken varianten uit de twee vorige hoofdstukken heb ik wel voor je uitgewerkt en in een downloadbaar bestand gezet. Zodat je rustig met een kopje thee op de bank kunt gaan bekijken welke optie jij het leukste vindt of dat jij toch lekker zelf gaat puzzelen.