Copy of 1.2 Hoe werkt de mini training? 1.35 min

Tip:

Ben je moe. Stop dan.

Het voordeel van deze online training is juist dat het niet in één dag hoeft. Neem op je gemak de tijd. Kijk en luister wanneer het jou uitkomt. Kijk alles achter elkaar of gewoon in kleine stukjes. Gewoon wat past in jouw planning. Gun jezelf dus wat extra tijd.

Ga je door, dan ga je fouten maken en dat kost nog meer tijd. Daarnaast zal het de voldoening van je eigen genaaide rok teniet doen.

Als er een video te bekijken is, vindt je een korte tekst met uitleg waar de video over gaat en worden belangrijke punten extra aangestipt. Ook is er een transcriptie beschikbaar. In sommige hoofdstukken zijn er downloads beschikbaar voor extra uitleg of om het volgen van de lessen te vereenvoudigen.

00.00.00 Wat is belangrijk om te weten:

00.00.03 Als je jezelf hebt aangemeld voor de online leeromgeving van Any Dress, ga je naar je profiel. Hier vindt je alle cursussen waar je toegang toe hebt.

00.00.10 Klik de GEWENSTE CURSUS aan.

00.00.13 Nu ben je aangekomen bij de overzichtspagina van de betreffende cursus.

00.00.17 Kies de gewenste module en klik op VIEW MODULE.

00.00.22 Als je de module hebt geopend, zie je eerst de basis van de module uitgelegd. Ook aan de linkerzijde van je scherm is het Module en hoofdstukken overzicht zichtbaar.

00.00.33 Scrol je naar beneden, dan zie je de hoofdstukken welke in deze module zitten.

00.00.39 Kies het gewenste hoofdstuk en klik op VIEW HOOFDSTUK, waardoor het hoofdstuk zichtbaar wordt.

00.00.45 Wil je nu graag het systeem laten bijhouden welke hoofdstukken en modules jij al hebt gezien, klik dan als je aan het einde van het hoofdstuk komt op de oranje knop VOLGENDE.

00.00.57 Je gaat dan automatisch naar het volgende hoofdstuk en ziet aan de linkerzijde in het module en hoofdstukken overzicht een vinkje staan bij het afgeronde hoofdstuk.

00.01.07 Loop op deze manier door alle hoofdstukken heen. Bij het laatste hoofdstuk zal je automatisch doorgaan naar de volgende module en wordt de module ook in het overzicht aan de linkerzijde als afgerond gemarkeerd.

00.01.22 Gebruik je de groene knoppen, links en rechts van de oranje knop, dan wandel je wel door de hoofdstukken en modules heen, maar worden deze niet gemarkeerd als afgerond.

00.01.32 Succes en heel veel plezier.