Copy of 1.3 Verwachtingen

Iedereen begint de mini-training ‘Creëer je perfecte tricot A-lijn rok op maat zonder gedoe!’ met een bepaalde verwachting.
Door de dingen die we weten of denken te weten en door berichten van anderen. Maar je weet eigenlijk nooit 100% zeker wat je kan verwachten.

Daarom wil ik onderstaand alvast wat punten meegeven, want ook al is alle informatie in de training zo opgebouwd dat je het zelf kan, weet ik ook dat het onmogelijk is om aan alle verwachtingen te voldoen.

  • In de mini-training’Creëer je perfecte tricot A-lijn rok op maat zonder gedoe!’ wordt voldoende en gedegen kennis en informatie gegeven, waardoor jij A-lijn rokken kunt leren tekenen en naaien op je eigen maten.
  • Geen lichaam is hetzelfde, wat dus voor de ene lichaamsvorm goed werkt, hoeft voor het andere niet te werken. Ondanks dat heb ik mijn uiterste best gedaan heb de mini-training’Creëer je perfecte tricot A-lijn rok op maat zonder gedoe!’ voor elke lichaamsvorm toegankelijk te maken. Twijfel je of een A-lijn rok wat voor jou is? Check dan mijn Freebie Shape tips.
  • Ondanks dat de training goed is opgebouwd wil dat niet zeggen dat alles altijd direct in 1 keer goed zal gaan.
  • De snelheid waarmee je door de mini-training’Creëer je perfecte tricot A-lijn rok op maat zonder gedoe!’ kan gaan is afhankelijk van de tijd die in de training wordt doorgebracht en het huidige niveau van naaien. De één heeft veel tijd en de ander minder, waardoor het opdoen van kennis dus ook langer kan duren.
  • Het niveau van perfectionisme heeft ook een grote invloed. De één is sneller tevreden dan de ander. Laat je dus niet ontmoedigen als je resultaten van anderen ziet, maar volg gewoon je eigen weg en gebruik het resultaat van anderen als inspiratie.
  • Al doende leert men. Niet iedereen leert op dezelfde manier. Zoek naar de manier die voor jou het beste werkt.
  • Vlieguren maken. Hoe meer interesse, hoe meer oefening, hoe sneller een gewenst resultaat wordt bereikt.
  • Na het doorlopen van de mini-training’Creëer je perfecte tricot A-lijn rok op maat zonder gedoe!’ ben je in elk geval in staat zelf een A-lijn rok in je eigen maten te tekenen en in elkaar te zetten. In principe zou dit in een halve dag kunnen lukken. Al is deze tijd ook afhankelijk van een aantal van de punten welke hierboven zijn genoemd.
  • Neem rustig de tijd en geniet van het steeds verder uitbreidende proces van het maken van jurken. Laat de liefde voor jurken voorop staan!