6.3 Wow je gaat lekker!

Inmiddels ben je namelijk al op de helft van de cursus beland. Ik hoop dat het je gelukt is om alle lessen te volgen met behulp van de video’s.

Ik vraag me dan ook af, hoe de online cursus ‘Patroontekenen Rokken’ je tot nu toe bevalt. Is de uitleg duidelijk genoeg voor je? En wat vertel je anderen als je verteld dat je met deze Online cursus bezig bent. Jouw mening is namelijk belangrijk voor mij. Onder andere om er achter te komen of er nog dingen zijn die ik kan verbeteren? Of misschien ben ik wel iets essentieels vergeten.

Maar vooral ook om anderen te enthousiasmeren om eenzelfde soort Online cursus te bestellen. Er is namelijk geen beter reclamemiddel dan een positieve ervaring van een andere cursist. De herkenning dat je niet de enige bent die hier naar op zoek is.

Mag ik je daarom vragen om alvast een review te schrijven over het gedeelte van de cursus ‘Patroontekenen Rokken’ wat je tot nu toe gevolgd hebt? Of misschien nog wel veel leuker een aantal foto’s te delen van hoever je tot nu toe al gekomen bent met het tekenen van je verschillende rokken. Want daar ben ik eigenlijk nog veel nieuwsgieriger naar.