Cadeautje voor jou als ambassadeur :)

Ambassadeur? Huh, wie ik? Ja, jij!

Het is algemeen bekend dat de beste ambassadeurs van producten, de mensen die er al gebruik van hebben maken zijn. En daar ben jij er nu dus één van. En ik wil het voor jou eigenlijk nog leuker maken.

Hoe?? Door 15% van het bedrag van de gevolgde cursus terug te verdienen. Wat zeg je? Ja, je kunt 15% of 30% of 45% of 60% of 75% of 90% of zelf 105% van je cursusgeld terugverdienen.

Voor elke cursist van elke cursus wordt er een unieke kortingscode aangemaakt die jij mag delen met wie je maar wilt. Op welke manier je wilt.  ⁣Een vriendin, een mede-naaister of iemand waarvan je hoort dat ie ook wel zin heeft in iets gezelligs. Via mail, Instagram of Facebook, aan jou de keus. Elke keer dat jouw unieke kortingscode wordt gebruikt, ontvangt de gebruiker 15% korting op het aankoopbedrag en krijg jij van mij 15% van jouw cursusbedrag retour gestort, met een maximum van je totale cursusbedrag.

⁣Vraag jouw unieke kortingscode aan via info@anydress.nl onder vermelding van ‘UNIEKE KORTINGSCODE’

Veel plezier met delen en hopelijk mag ik jou snel een cadeautje retour geven voor jouw deelname aan deze cursus. Hoe leuk zou dat zijn :)

Lfs